Ontvang nieuwe vacatures via RSS of

Blog

10 tips salarisonderhandeling

Datum 20 mei 2015 | Auteur: Albert | Categorieën: Uncategorized

Een salaris naar wens is een van de meest belangrijk geachte arbeidsvoorwaarden in Nederland. Zorg dan dat je de salarisonderhandelingen goed uitvoert. Hieronder 10 tips salarisonderhandeling:

Lees meer

Goede vragen die je kunt stellen tijdens een sollicitatiegesprek

Datum 24 februari 2015 | Auteur: Julian | Categorieën: Uncategorized

Zoals ik al in de blog Tips Sollicitatiegesprek schreef, is het belangrijk om goed voorbereid het sollicitatiegesprek in te gaan. Een goed voorbereide sollicitant stelt zelf ook vragen, zowel tijdens het sollicitatiegesprek als op het eind van het gesprek. Veel sollicitatiegesprekken worden afgesloten met de vraag: “Heb jij nog vragen?” Als goed voorbereide sollicitant heb je natuurlijk altijd nog een vraag, vandaar deze goede vragen die je kunt stellen tijdens een sollicitatiegesprek .

Lees meer

Tips sollicitatiegesprek

Datum 29 mei 2013 | Auteur: Albert | Categorieën: Uncategorized

De basis voor een goed sollicitatiegesprek leg je door een goede voorbereiding. Wanneer je goed voorbereid bent, haal je vaak al veel spanning bij jezelf weg. Hierdoor kun je met een meer zelfverzekerde houding het gesprek in gaan en vergroot je zodoende jouw kansen. Vandaar dat wij je Tips Sollicitatiegesprek willen aanreiken om dit gesprek zo succesvol mogelijk te maken. Sommige tips zijn open deuren, maar dat kan voor anderen niet zo zijn.

 

Lees meer

10 tips meer ontspannen werken

Datum 27 maart 2013 | Auteur: Julian | Categorieën: Uncategorized

Hierbij bieden wij je 10 tips meer ontspannen werken aan. Zeker in tijden van recessie waarin de werkdruk toeneemt door afscheid van collega´s, successen uitblijven, reorganisaties en ontslagrondes worden doorgevoerd en negatieve stemming onder collega´s kan jouw plezier in werken een flinke knauw krijgen.

Lees meer

10 meest gestelde vragen sollicitatiegesprek

Datum 27 februari 2013 | Auteur: Julian | Categorieën: Uncategorized

Je mag de meest indrukwekkende cv ter wereld hebben, maar als je onverwachte vragen gesteld krijgt is de kans groot dat je stuntelig en onzeker overkomt en dus een slechte indruk maakt. Als je je goed voorbereidt op de meest gestelde vragen sollicitatiegesprek, is de kans dat je stuntelig overkomt een stuk minder. Daarom hebben wij voor jou de 10 meest gestelde vragen sollicitatiegesprek voor je samengesteld, gebaseerd op de ervaringen van onze kandidaten die bij onze klanten op gesprek gingen.

Lees meer