Referenties

“Het team van Albert en Jullian zijn geweldig, ik heb met veel plezier met hen gewerkt. Ik had een probleem met werkvisum en we hadden het heel snel gecorrigeerd. Als en wanneer ik ooit weer een baan nodig heb, zou ik het niet horen om opnieuw contact op te nemen. Nogmaals bedankt Albert en Julian.”

Mike Reiter, Assemblagemonteur WTB

“Door het professionele handelen van Looyen & Oostveen, heb ik op zeer korte termijn een passende uitdaging gevonden binnen de techniek. Na twee maanden werk ik nog steeds met veel plezier actief. Nogmaals bedankt!”

Jaap Jansen, Engineer Werktuigbouwkunde

“Prima werving en selectie bureau. Zijn goed telefonisch en per email bereikbaar. Wat mij positief opviel t.o.v. van andere uitzendbureaus was dat ze actief bezig waren om te kijken welke cursussen en certificaten ik nog nodig had om mijn werk goed te kunnen doen.”

Hans Wargers, Storingsmonteur

“Toppers ! Uitstekende communicatie en persoonlijke aandacht inclusief ‘aftersales’.”

Lars van Lier, Supervisor Logistiek

“Looyen en Oostveen is een positief werving en selectie bureau . Met prettige personen. Ik kan je hun van harte aanbevelen.”

C. Joosse, Werkvoorbereider

“Werken hard aan een baan voor je ook de verdere begeleiding is erg goed.”

Hans van Maanen, Monteur Technische Dienst

“Ik ben zeer tevreden over goede behulpzaamheid van Julian en zorgen omtrent de afhandeling met de firma Easyworx met wie zij samenwerken. Julian is zelfs bij mij thuis gekomen om mij te helpen met de UWV-papieren.

Ik zou iedereen aanraden om via een Looyen & Oostveen aan het werk te komen omdat zij de mensen aan het werk helpen en niet aan het lijntje houden. Daarom wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen tijdens mijn solicitaties en detacheringsperiode.”

Ben Penning, CNC Kanter

“Ik heb Looyen & Oostveen als een zeer prettige en betrouwbare gesprekspartner ervaren. Albert had een goed inzicht wat de klant wilde en heeft daarbij de gewenste kandidaten weten te selecteren. Achteraf, na mijn aanvang bij mijn werkgever, werd dit ook nog eens door mijn baas bevestigt.

Afspraken werden goed nagekomen, m.n. terugbelafspraken. Daarlangs probeert hij je ook nog tips en aandachtspunten mee te geven voor de gesprekken. Vragen die je hebt, worden meteen beantwoord of hij gaat er meteen achteraan.”

Wil van Gemert, Productieleider

Bel mij terug