Over ons

Albert Looyen

Ik ben opgegroeid in Bruchem, een dorp tegen Zaltbommel aan. Tijdens mijn studie Personeel en Arbeid heb ik gewerkt als Elektromonteur bij een kassenbouwer. Hierdoor heb ik veel technische kennis opgedaan en de werksfeer onderling met de monteurs was ook erg leuk. 

De rol van tussenpersoon tussen bedrijven en technici is erg boeiend

Na deze studie ben ik gaan werken als Intercedent bij Randstad in Den Bosch wat ik erg leuk vond: de vele contacten die je hebt met technische bedrijven en technici met als doel om deze twee partijen bij elkaar te brengen vind ik erg leuk.

Samenwerking met Julian bevalt zeer goed

In 2003 ben ik verhuisd naar Utrecht. Daardoor kwam ik bij Randstad Utrecht samen te werken met Julian. Door de hectiek op onze afdelingen hebben we elkaar goed leren kennen, zowel zakelijk als prive. In de zomer van 2006 kwam Julian met het idee om samen iets op te gaan bouwen. Hij had mij snel  overtuigd door zijn verhaal omdat wij elkaar goed aanvullen. En deze samenwerking bevalt nog steeds erg goed.

Hobby’s:   Voetbal, tennis, darten en cafeetjes bezoeken

Favoriete liedje: La Cucaracha!  (dit draaien wij als we iemand geplaatst hebben, ´heel toevallig´ draait FC Utrecht dit ook wanneer zij thuis hebben gescoord).

Groet, Albert

06 21 70 67 52  | albert@looyenenoostveen.nl | LinkedIn

 

Julian Oostveen

Julian Oostveen Ik kom uit een ondernemersnest; mijn ouders hadden een groentewinkel in Utrecht waar ik destijds veel heb gewerkt. Na mijn studie Retail Management ben ik bij Randstad Techniek als Intercedent begonnen, een schot in de roos!

De combinatie sociaal en techniek past mij goed

Een prettige baan is voor iedereen van wezenlijk belang en ik vind het mooi om hierin een belangrijke bijdrage te leveren voor iemand. Daarnaast past de doelgroep technici mij goed en vind ik techniek in het algemeen interessant. Een goede techneut praat met passie over zijn werk. Een kijkje achter de schermen op de werkvloer is ook altijd erg boeiend; je ziet het hele proces met alle techniek die erbij komt kijken.

Met Albert klikt het zowel zakelijk als privé

Albert heb ik bij Randstad leren kennen en vanaf het begin klikte het zowel zakelijk als privé. Na een korte periode gewerkt te hebben bij een technisch detacheringsburo, kwam in de zomer 2006 de kans voorbij om uiteindelijk voor mezelf te beginnen samen met Albert. En tot op heden heeft dat erg succesvol uitgepakt.

Hobby’s:   Muziek, voetbal, tennis en klussen

Favoriete liedje: La Cucaracha!  (Ik kan het niet vaak genoeg horen; dit draaien we namelijk wanneer we iemand geplaatst hebben)

Groet,  Julian

06 21 70 67 51  | julian@looyenenoostveen.nl  | LinkedIn