Ontvang nieuwe vacatures via RSS of

Over ons

Ik ben opgegroeid in Bruchem, een dorp tegen Zaltbommel aan. Na de HAVO heb ik de studie HBO Beleid, Bestuur en Management gevolgd. Deze opleiding paste niet bij mij; teveel regels, procedures en droge stof. Na 2 jaar heb ik gekozen voor de studie Personeel en Arbeid; een erg leuke en interessante opleiding omdat ik het waardevol vind om te functioneren als de smeerolie tussen de verschillende afdelingen mbt collega’s. Tijdens deze opleiding heb ik als bijbaan gewerkt als Elektromonteur bij een kassenbouwer. Hierdoor heb ik veel technische kennis opgedaan en de werksfeer onderling met de monteurs was ook erg leuk.

De rol van tussenpersoon tussen bedrijven en technici is erg boeiend

Na deze opleiding ben ik gaan werken als Medewerker Personeelszaken bij De Lucht Restaurants. Een leuke functie alleen teveel administratie voor mij. Via Randstad heb ik enkele opdrachten verricht bij o.a. Siemens te Zoetermeer en Wurth te Den Bosch. Hierna ben ik als Intercedent bij Randstad begonnen. In het begin was ik een beetje sceptisch maar nu ruim 13 jaar later blijkt echter het tegendeel; de vele contacten die je hebt met technische bedrijven en technici met als doel om deze twee partijen bij elkaar te brengen vind ik erg boeiend.

Samenwerking met Julian bevalt zeer goed

In 2003 ben ik verhuisd naar Utrecht. Daardoor kwam ik bij Randstad samen te werken met Julian. Door de hectiek op onze afdelingen hebben we elkaar goed leren kennen, zowel zakelijk als prive. In de zomer van 2006 kwam Julian met het idee om samen iets op te gaan bouwen. Hij had mij snel  overtuigd door zijn verhaal omdat wij elkaar goed aanvullen. Door het grote personeelsverloop in de arbeidsbemiddelingsbranche hebben we bewust gekozen om met zijn 2-en te blijven. En deze samenwerking bevalt nog steeds erg goed.

Hobby’s:   Voetbal, tennis, darten en cafeetjes bezoeken

Favoriete liedje: La Cucaracha!  (dit draaien wij als we iemand geplaatst hebben, ´heel toevallig´ draait FC Utrecht dit ook wanneer zij thuis hebben gescoord).

 

Groet, Albert

06 21 70 67 52  | albert@looyenenoostveen.nl | LinkedIn

_________________________________________________________________________________

Ik kom uit een ondernemersnest; mijn ouders hadden een groentewinkel in Utrecht waar ik destijds veel heb gewerkt. De klantencontacten waren erg leuk, maar constant in de winkel aanwezig zijn vond ik erg benauwend. Een winkel beginnen was hierdoor voor mij niet vanzelfsprekend. Desondanks kroop het bloed waar het niet gaan kon; na mijn HAVO kwam ik via MBO Detailhandel terecht bij Retail Management School in Leeuwarden.

De combinatie sociaal  en techniek past mij goed

Hierna was ik op zoek naar een functie met de combinatie: sociaal, ondernemen, binnen- en buitendienst, veel bevoegdheid en maatschappelijk betrokkenheid. De functie van Intercedent bij Randstad Techniek zat mij daardoor als gegoten. Een prettige baan is voor iedereen van wezenlijk belang en ik vind het mooi om hierin een belangrijke bijdrage te leveren voor iemand. De meeste voldoening van mijn werk krijg ik als wij iemand uit de WW hebben gehaald. Dit is ons tot nu toe elk jaar al een paar keer gelukt. Daarnaast past de doelgroep technici mij goed en vind ik techniek in het algemeen interessant. Een goede techneut praat met passie over zijn werk. Een kijkje achter de schermen op de werkvloer is ook altijd erg boeiend; je ziet het hele proces met alle techniek die erbij komt kijken.

Met Albert klikt het zowel zakelijk als privé

Albert heb ik bij Randstad leren kennen en vanaf het begin klikte het zowel zakelijk als privé. Na een korte periode gewerkt te hebben bij een technisch detacheringsburo, kwam in de zomer 2006 de kans voorbij om uiteindelijk voor mezelf te beginnen samen met Albert. En tot op heden heeft dat erg succesvol uitgepakt.

Hobby’s:   Muziek, voetbal, tennis en klussen

Favoriete liedje: La Cucaracha!  (Ik kan het niet vaak genoeg horen; dit draaien we namelijk wanneer we iemand geplaatst hebben)

 

Groet,  Julian

06 21 70 67 51  | julian@looyenenoostveen.nl  | LinkedIn